Inloggen
Winkelmandje
Gratis verzending vanaf €50
Verf tot wel 65% goedkoper
Voor 15:00 besteld = Vandaag verstuurd
Gratis advies? 058 - 2152530

Flexa Early Dew 3031

Flexa Early Dew 3031
Geplaatst op 1-2-2021 door Carmen kleurspecialist

Snel naar:

Wat is Early Dew?

Early Dew is een kleur uit de Flexa Creations kleurenwaaier. De kleur Early Dew is gebasseerd op de kleur van dauw op het gras komt in de ochtend. Early Dew is een frisse licht groene kleur. De kleur wordt veel voor de binnen kant van de woning gebruikt voor bijvoorbeeld in de: slaapkamer, de keuken of de woonkamer. Maar ook voor buiten is de kleur te bestellen. Het is een erg mooie frisse licht groene kleur. De kleur valt heel mooi te combineren met donkere als lichte kleuren, ook vallen ze goed te combineren met andere kleuren van de Flexa Creations kleurenwaaier. Early Dew is verkrijgbaar in bijna alle mogelijke verf, en kan met bijna alle verfen worden gemengd.

VP Extreme Clean Mat Flexa Early Dew
VP Extreme Clean Mat Flexa Early Dew - Tester

Waarmee Flexa Early Dew te combineren?

Kortom, de mogelijkheden waarmee Flexa Early Dew kan worden gecombineerd zijn eindeloos. Early Dew is een erg mooie lichte frisse kleur die in de juiste combinatie een mooie frisse en strakke look kan geven. Door deze veelzijdige kleur te combineren met zowel lichte of donkere kleuren kunt u uw huis verfrissen en er modern uit laten zien zonder zijn tijdloze kwaliteit te verliezen. Als kleurenspecialist raad ik u aan te experimenteren om te zien hoe flexibel deze tint kan zijn, zodat u de perfecte combinatie voor uw ruimte kunt vinden. Of u nu een dynamisch contrast creëert met donkere tinten of de voorkeur geeft aan een bescheiden combinatie met Early Dew als belangrijkste attractie de keuze is aan u! Ik moedig iedereen ten zeerste aan om de mogelijkheden van deze kleur te verkennen en hem te gebruiken als inspiratie bij het zoeken naar creatieve ideeën voor uw project.

  • Fresh Linen
  • Industrial Gray
  • Dashy Stone


Waarmee Early Dew te mengen?

Kortom, als u op zoek bent naar een mooie lichte frisse kleur voor uw project, is Early Dew misschien wel de perfecte optie voor u. Met zijn vermogen om te worden gebruikt voor zowel binnen-en buitentoepassingen, zijn veelzijdigheid voegt een finishing touch van karakter en stijl aan elke kamer of ruimte. Wij kunnen Early Dew namelijk mengen in alle soorten verf. Dus, als u overweegt wat leven toe te voegen aan uw project met een vleugje kleur, waarom kijkt u dan niet naar Early Dew als een van uw opties? Deze lichte kleur kan eindeloos gecombineerd worden met zowel lichte als donkere kleuren daarom is deze kleur ook zo mooi voor binnen en buiten. Deze kleur word voornamelijk verkocht als muurverf of aflak maar valt in alle soorten verf te bestellen bij ons.


Advies van de professional

De kleur Early Dew uit het assortiment van Flexa Creations is een geweldige keuze als u een lichtgroene tint wilt toevoegen aan een kamer in uw huis of de aanwezigheid van groen buiten wilt versterken. Als kleurenspecialist zou ik dit product zeker aanbevelen om redenen van makkelijk te combineren door de mooie lichte frisse kleur en flexibiliteit; het kan worden gemengd in alle soorten verf, voor schilderprojecten voor zowel binnen en buiten. Zijn lichte tint hoeft geen afbreuk te doen aan felle kleuren, maar kan juist helpen de levendigheid van deze tinten levendiger naar voren te brengen. Al met al zal deze frisse maar lenteachtige tint uw creativiteit dienen bij het creëren van prachtige ruimtes, zowel binnen als buiten. Early Dew word voornamelijk bestel als muurverf of aflak voor binnen, maar wij kunnen Early Dew mengen in alle soorten verf dus altijd een optie voor uw project. Probeer Early Dew van Flexa Creations vandaag nog uit - je zult niet teleurgesteld zijn! Als u twijfelt over Early Dew kunt u bij ons ook altijd een handige Early Dew tester halen.

Uit welke kleurenwaaier komt Early Dew?

Kortom, Early Dew is een prachtige kleur om in je huis te gebruiken door zijn zachte en rustgevende lichtgroene kleur. Als een van de kleuren uit de Flexa Creations kleurenwaaier brengt hij frisheid en leven in elke ruimte. Als u op zoek bent naar een buiten of binnenkleur die perfect past bij uw project, biedt de Flexa Creations kleurencollectie vele opties zoals Early Dew. Als kleurspecialist is het harmonieus combineren van Early Dew een goede keuze.

Early Dew muurverf laten mengen

Kortom, Early Dew is een geweldige kleur om te gebruiken voor muurschilderprojecten. Met de mogelijkheid om te mengen met alle soorten verf over zowel interieur als exterieur oppervlakken, is het geen verrassing waarom deze kleur is zo populair geworden in Nederland. Het biedt een verfrissende sfeer en past in elke omgeving, waardoor het een welkome aanvulling in elke ruimte die u zoekt om te versieren. Verder, indien correct gemengd, zal de levendigheid van de tint gaan voor jaren en zorgen voor een tijdloze look in elke woon-of werkruimte. Als specialist in buiten- en binnenkleuren raad ik iedereen die geïnteresseerd is in het toepassen van Early Dew op zijn huis aan eerst onderzoek te doen naar de juiste verf soort voor uw project. Dus ja, wij kunnen Early Dew mengen in muurverf, Early Dew in muurverf zorgt voor een erg mooie strakke en frisse uitstraling voor uw huis. Wilt u Early Dew muurverf eerst testen voordat u gelijk een hele pot besteld kunt u bij ons ook een Early Dew tester halen van 100ml.

Relius R1 Pro
VP Extra Mat
Pastolex Borasca Mat

Early Dew voor kozijnen?

Early Dew voor kozijnen? Early Dew wordt binnen steeds vaker aangebracht op kozijnen, de Early Dew is een populaire kleur om uw muren mee te verven, maar worden ook steeds meer gebruikt voor je kozijnen. De kleur Early Dew is een licht groene kleur, en is met zijn frisse lichte kleur een mooie keuze voor huizen omringd door groen. Kies er altijd voor om een duurzame verf te nemen voor het beschermen van uw kozijnen, hierdoor heb je een langere levensduur en hoef je minder vaak te schilderen.

Early Dew voor binnen kopen - Tester

Als u op zoek bent naar de perfecte kleur voor binnen, is Early Dew zeker iets om te overwegen. Hoewel hij zowel buiten als binnen kan worden gebruikt, is deze lichtgroene kleur bijzonder geschikt voor gebruik binnenshuis. Door het te combineren met zowel donkere als lichte kleuren, heeft u onbeperkte mogelijkheden om uw ruimte aan te passen. En omdat wij Early Dew in alle verven kunnen mengen heeft u ruim keuze en, hoeft het gebruik van Early Dew als verf voor binnenshuis geen fortuin te kosten. Als specialist in buiten- en binnenkleuren ben ik ervan overtuigd dat Early Dew uw binnenruimte precies de juiste hoeveelheid subtiliteit of levendigheid zal geven - waar u ook voor gaat! Aarzel dus niet om Early Dew eens te proberen; ga creatief aan de slag met uw interieur en zie het resultaat voor uzelf!

Early Dew (3031) in mat

Early Dew is bij ons verkrijgbaar met een matte uitstraling. Early Dew mat wordt uitsluitend voor binnen gebruikt omdat matte verf van wegen haar duurzaamheid minder geschikt is voor buitengebruik. Vaak zien we dat Early Dew als een matte muurverf of aflak voor binnen wordt gebruikt. Early Dew geeft namelijk een lichte maar frisse uitstraling die erg goed te combineren is met vele verschillende kleuren. Wij hebben voor Early Dew mat ook testers zodat u kunt kijken of het mooi is voor uw project, wij raden u aan om eerst een Early Dew tester te bestellen.

Early Dew combineren?

Early Dew een kleur die erg goed te combineren is met verschillende kleuren. Early Dew is erg mooi te combineren met andere kleuren van de Flexa Creations kleurenwaaier. Early Dew wordt zowel veel gebruikt in combinatie met donkere kleuren als met lichte kleuren. Zoals: Fresh Linen, Industrial Grey en Dashy Stone komt Early Dew goed tot haar recht. Early Dew geeft een lichte maar mooie frisse uitstraling aan een woning en kan met de juiste kleur combinatie de accenten van een woning goed weergeven. Als u twijfelt over u combinatie met Early Dew kunt u ook altijd bij ons een Early Dew tester kopen van 100ml.

Early Dew met Fresh Linen

Kortom, Early Dew geeft elke ruimte een lichte en frisse uitstraling. De subtiele groen tint in combinatie met witte tinten creëren prachtige moderne strakke interieurs - en brengen een nieuw gevoel van welzijn, luchtigheid en rust. Combinaties van onze vroege dauw en wit linnen zijn over de hele wereld te vinden en voegen een vleugje schoonheid toe aan huizen, zowel binnen als buiten. Early Dew en Fresh Linen is te combineren voor elk type project, aangezien wij zowel Early Dew als Fresh Linen kunnen mengen in alle soorten verf.

Early Dew combineren met donkere kleuren

Kortom, het gebruik van Early Dew in combinatie met donkere kleuren is zowel binnen als buiten het huis een uitstekende keuze. Of het nu gaat om het schilderen van een muur, het aanbrengen van accenten buitenshuis, het toevoegen van details of enig ander project dat een aantrekkelijke combinatie van licht en donker vereist, Early Dew geeft een geweldig resultaat. Als u op zoek bent naar een mooie kleur om uw project te beginnen of als u gewoon een frisse en creatieve toets aan uw interieurdesign wilt toevoegen - deze oplossing past perfect! Niets is mooier dan een unieke draai aan klassieke elementen, dus wees niet bang om nieuwe kleurencombinaties te verkennen. Als Binnen- en buitenkleurenspecialist ben ik ervan overtuigd dat deze keuze rijkdom en distinctie zal brengen aan elk interieur- of exterieurontwerp.

Early Dew Flexa of Sikkens?

Early Dew is een kleur uit de Flexa Creations kleurenwaaier en is dus geen Sikkens kleur. De Sikkens fabriek heeft Flexa verf uitgebracht en zijn allebei onderdeel van de akzonobel-groep maar maken andere kleuren en producten. De producten worden in dezelfde fabriek gemaakt maar zijn toch soms nog verschillend. Early Dew is ontworpen door kleuren specialisten van Flexa, en hebben gekozen voor Early Dew te ontwikkelen. Early Dew zijn licht groene kleur komt van dauw op en boven het gras in de ochtend.

Is Early Dew Ral een RAL-kleur?

Early Dew is geen RAL-kleur, maar een kleur uit de Flexa Creations kleurenwaaier met een eigen kleurcode 3031. Het is van vitaal belang om te onthouden dat, vanwege de verschillen tussen RAL- en Flexa-kleuren, als u besluit om Early Dew te gebruiken voor uw volgende project, u altijd Early Dew kiest uit dezelfde kleurenwaaier om kleur verschil te voorkomen. Wij kunnen Early Dew mengen in alle soorten verf, maar Early Dew word meer gebruikt en gezien als een binnenkleur maar wij kunnen hem ook mengen in buitenverf.




RAL kleuren

RAL kleuren

Overige kleuren


Verfmenger.com

Koop jouw professionele verf via Verfmenger.com. We hebben een ruim assortiment en leveren snel, waardoor je direct kunt beginnen met klussen. Bel onze klantenservice op 058-2152530, chat met ons, mail naar info@verfmenger.com of bezoek onze klantenservice pagina. Van muurverf, buitenlak, afwasbare verf, buitenbeits en grondverf tot plafondverf, renovlies behang, betonverf en glasvezelbehang. Voor alle verf- en behang kunt u terecht bij De Verfmenger. Bekijk ook onze speciale verf aanbieding overzicht, korting tot wel 65%!



Over de auteur:



Carmen Postma kleurspecialist


Carmen

Carmen is een expert in interieurdesign en heeft een grondige kennis van de nieuwste kleurtrends en de optimale inrichting van woningen. Twijfel je tussen verschillende kleurencombinaties? Carmen beschrijft in onze blog alle populaire kleurencombinaties en trends, en geeft haar visie op de mooiste kleurenschema's. Ze weet precies welke kleuren het beste passen in welke kamer en hoe je jouw interieur met kleur kunt verrijken. Carmen houdt wekelijks alle nieuwe trends en kleuren bij en is altijd up-to-date. Hierdoor kan zij haar eigentijdse en unieke visie geven in onze kleurgerelateerde blogs.

linked in
youtube
facebook

Aanmelden nieuwsbrief

Gratis verzending vanaf €50
Verf tot wel 65% goedkoper
Grootste assortiment van Nederland
Gratis advies? 058 - 2152530

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen