Inloggen
Winkelmandje
Gratis verzending vanaf €50
Verf tot wel 65% goedkoper
Voor 15:00 besteld = Vandaag verstuurd
Gratis advies? 058 - 2152530

Flexa Camouflage Green 3029

Flexa Camouflage Green 3029
Geplaatst op 1-2-2021 door Carmen kleurspecialist

Snel naar:

Wat is Camouflage Green?

Camouflage Green is een kleur uit de Flexa Creations kleurenwaaier. De kleur Camouflage Green is gebaseerd op de camouflage kleur van de oorlog, omdat deze kleur niet veel opvalt in de bossen en natuur groene omgevingen. Camouflage Green is een donker groene kleur. De kleur wordt veel voor de binnen kant van de woning gebruikt voor bijvoorbeeld in de: slaapkamer, de keuken of de woonkamer. Maar ook voor buiten is de kleur te bestellen. Het is een erg mooie strakke donker groene kleur. De kleur valt heel mooi te combineren met lichte kleuren, ook vallen ze goed te combineren met andere kleuren van de Flexa Creations kleurenwaaier. Camouflage Green is verkrijgbaar in bijna alle mogelijke verf, en kan met bijna alle verven worden gemengd. Twijfelt u over Early Dew en wilt u hem graag testen besteldan een Camouflage Green tester bij ons.

VP Extreme Clean Mat Flexa Camouflage Green
VP Extreme Clean Mat Flexa Camouflage Green - Tester

Waarmee Flexa Camouflage Green te combineren?

Daarom is Flexa Camouflage Green een uitstekende keuze als het gaat om kleurcombinaties voor het het interieur. Door zijn veelzijdigheid kan iedereen met oog voor design creatieve en eigentijdse looks bedenken. Of u nu op zoek bent naar de perfecte combinatie van lichtere en donkerdere kleuren of iets avontuurlijkers wilt, Camouflage Green biedt een scala aan mogelijkheden die gegarandeerd in de smaak vallen. Flexa Camouflage Green is een kleur uit de Flexa Creations kleurenwaaier. Als specialist in buitenkleuren raad ik deze tint ten zeerste aan als anker in elk binnenplatform. Als u twijfelt over hoe Camouflage Green in uw huis zou staan kunt u bij ons ook altijd een Camouflage Green tester bestellen. Met Flexa's brede scala aan beschikbare verven en primers, waarom neemt u nu niet even de tijd om te onderzoeken hoe u de perfecte mix kunt creëren met deze prachtige kleur! Camouflage Green en onze andere Flexa kleuren worden voornamelijk gemengd in muurverf en meer in binnen verven.

  • Fresh Linen
  • Soft Pearl
  • Dashy Stone


Waarmee Camouflage Green te mengen?

Camouflage Green is een uitzonderlijke kleur die zowel voor buiten- als binnenschilderwerk kan worden gebruikt. Hoewel zij voornamelijk word gemengd in muurverf en binnen verven, Camouflage Green kunnen wij mengen in elk type verf en kan het een geweldige aanvulling voor bijna elk oppervlak. Als een ervaren kleurenspecialist, raad ik ten zeerste aan gebruik te maken van deze veelzijdige kleur voor zowel persoonlijke als professionele projecten. Of het nu wordt gebruikt om de algemene uitstraling van een woonkamer te verbeteren of uw kamer die perfecte bosrijke touch te geven, het gebruik van Camouflage Green heeft de kracht om elke ruimte te transformeren in iets echt uitzonderlijks. Met zijn gedurfde tint maakt het zeker indruk, waar u het ook toepast!


Advies van de professional

Als u op zoek bent naar een een mooie kleur die als juist gemengd langdurige bescherming en schoonheid biedt aan uw huis, kijk dan niet verder dan Camouflage Green uit de Flexa Creations kleurenwaaier. Het is een donkerdere kleur die zowel buiten als binnen kan worden gebruikt, inspiratie puttend uit de natuurlijke omgeving en het buiten naar binnen brengt. De tijdloze stijl blijft ook on-trend voor de komende jaren. Als professioneel kleurenspecialist voor het interieur en exterieur kan ik Camouflage Green ten zeerste aanbevelen en ben ik ervan overtuigd dat dit de verf bij uitstek zal zijn bij het kiezen van een prachtige nieuwe tint voor uw huis. Wij kunnen Camouflage green mengen in alle soorten verf en Camouflage Green valt erg goed te combineren met veel verschillende kleuren. De kleur word voornamelijk binnenshuis gebruikt maar is ook te leveren als buitenverf.

Uit welke kleurenwaaier komt Camouflage Green?

Al met al is Camouflage Green een fantastische kleur om uw huis te transformeren en het er modern en uniek uit te laten zien. Zijn donkergroene tint kan plezier brengen aan speciale ruimtes voor de komende jaren. Het maakt niet uit waar u woont, deze geweldige kleur zal een prachtige uitstraling geven aan uw project. Deze veerkrachtige tint is geïnspireerd door de natuur en perfect voor een eigentijdse kleurreferentie. Voor degenen die op zoek zijn naar iets anders, de Flexa Creations kleurenreeks heeft de perfecte combinatie van kleuren die elk gebied van uw huis mooi kan maken. Als specialist in buitenkleuren raad ik u ten zeerste aan in deze kleuren te investeren, omdat ze naadloos passen in elke omgeving en sfeer. Dus als je een statement wilt maken met kleuren, overweeg dan Camouflage Green uit de Flexa Creations kleurenwaaier! Wij adviseren u om bij twijfel een Camouflage Green tester te bestellen, zodat u kan kijken of u het de juiste kleur vind voor uw project.

Camouflage Green muurverf laten mengen

Concluderend, Camouflage Green is een geweldige verfkleur om te kiezen voor uw muren. Niet alleen brengt het een strakke en moderne sfeer aan de kamer, maar is juist gemengd ook krasbestendig en gaat veel langer mee dan typische muurverven. Wij kunnen Camouflage Green mengen in alle soorten verf. Wat u ook beslist, het toevoegen van Camouflage Green aan uw muren zal zeker leven en levendigheid brengen in elke kamer. Met zo veel opties beschikbaar, combineer deze populaire tint in uw eigen unieke stijl het is een geweldige kleur om een statement te maken in elke ruimte! Vaak zien wij de combinatie van Camouflage Green met lichte tinten omdat Camouflage Green een donkere tint is.

Relius R1 Pro
VP Extra Mat
Pastolex Borasca Mat

Camouflage Green voor kozijnen

Camouflage Green wordt binnen steeds vaker aangebracht op kozijnen, de Camouflage Green is samen met Brave Ground, Subtle Stone en de Urban Taupe een van de populairste kleuren om je muren mee te verven, maar worden ook steeds meer gebruikt voor je kozijnen. De kleur Camouflage Green is een donker groene kleur, en is met zijn strakke donker groene kleur een mooie keuze voor huizen omringd door groen. Kies er altijd voor om een duurzame verf te nemen voor het beschermen van muren, hierdoor heb je een langere levensduur en hoef je minder vaak te schilderen.

Camouflage Green voor binnen kopen - Tester

Als specialist in binnen en buitenkleuren raad ik u aan Camouflage Green binnenshuis te gebruiken. Camouflage Green is een erg mooie strakke donker groene kleur, die met veel kleuren te combineren valt. In combinatie met de juiste tinten en accenten kan het uw ruimte een aparte uitstraling geven die opvalt en zeker indruk maakt. Met zijn veelzijdigheid in kleurencombinaties en hoogwaardige uitstraling is Camouflage Green het perfecte accent voor elke kamer binnenshuis. De donkere tint maakt het geschikt voor zowel subtiliteit als brutaliteit - het biedt u talloze mogelijkheden om uw fantasie de vrije loop te laten. Dus ga je gang, heb lef en koop vandaag nog camouflagegroen! U kunt ook altijd bij ons een Camouflage Green tester kopen om te zien of u het de juiste kleur voor uw project vind. Ik garandeer je dat het elke kamer binnenshuis met de juiste combinatie een uniek accent geeft dat je nergens anders vindt. Wij kunnen Camouflage Green mengen in alle soorten verf dus eventueel ook voor buiten, hoewel wij Camouflage Green voornamelijk verkopen in een muurverf of binnenlak. Binnen verven zijn meestal op waterbasis en buiten verven meestal op terpetine basis.

Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin
VP Platina Aqua Satin
Nelf Xcellent Resist Satin

Camouflage Green (3029) in mat

Al met al is Camouflage Green in matte verf een uitstekende keuze voor een binnenhuise projecten. De ingetogen maar stijlvolle kleur voegt verfijning en karakter toe aan elke kamer. Als kleurenspecialist voor het interieur en exterieur geef ik onze klanten graag informatie en advies wanneer zij schilderprojecten overwegen. Bovendien kan Camouflage Green in matte verf een geweldige manier zijn om een moderne en professionele uitstraling in huis te bereiken. Als u op zoek bent naar iets waardoor uw project echt opvalt, raad ik u ten zeerste aan om Camouflage Green matte verf te overwegen. Wij leveren matte verf in muurverf en aflak voor zowel binnen als buiten. Door Camouflage Green in matte verf te gebruiken krijgt u een erg mooie strakke en frisse uitstraling.

Camouflage Green met Fresh Linen

Camouflage Green is een kleur die erg goed met wit tinten te combineren is omdat Camouflage Green een donker groene kleur is. Camouflage Green heeft een donkere maar mooi strakke uitstraling die samen met een wittint voor een mooie strakke en moderne sfeer zorgt. Camouflage Green kan je zowel binnen als buiten met wittinten combineren. Maar meestal wordt er binnenshuis voor deze combinatie gekozen.

Camouflage Green combineren

Kortom, Camouflage Green is de perfecte kleur voor vele combinaties van tinten. Met welke combinatie u ook besluit te experimenteren, het valt niet te ontkennen dat deze groene tint het beste uit het interieur- en exterieurdesign van uw huis zal halen. Probeer voor een extra vleugje stijl Soft Pearl of Fresh Linen toe te voegen voor de muren of Dashy Stone voor een moderne look. Wees Camouflage Green kunnen wij mengen in alle soorten verf. Camouflage Green voegt een randje en persoonlijkheid toe aan elke ruimte. Camouflage Green valt erg mooi te combineren met lichte kleuren aangezien het zelf een donkere tint is, u krijgt door Camouflage Green te combineren met lichte kleuren bij uw project een erg mooie strakke en moderne uitstraling.

Camouflage Green combineren met donkere kleuren

Camouflage Green een donker groene kleur die warm oogt en daardoor minder goed te combineren is met andere donkere kleuren kleuren zoals bijvoorbeeld, RAL 7016 Antraciet. Vaak zien we een combinatie tussen deze groentint en lichtere kleuren i.p.v. donkere kleuren binnen op de muren, maar Camouflage Green is een goede kleur om buiten met te verfen, bijvoorbeeld de kozijnen te schilderen. Door de donkere kleur van Camouflage Green zijn er erg veel combinaties mogelijk met deze donkere maar warme kleur.

Camouflage Green Flexa of Sikkens?

Kortom, het kiezen van een goede kleur buitenverf kan moeilijk zijn. Camouflage Green is een Flexa kleur en komt uit het Creations kleurenpalet van Flexa. Beide fabrikanten komen uit de Akzonobel-groep en zijn van hoge kwaliteit. Flexa Creations is een redelijk groot kleuren palet, met veel verschillende mooie kleuren. Wij kunnen Camouflage Green in alle verven mengen, en Camouflage Green valt met veel kleuren te combineren.

Is Camouflage Green Ral een RAL-kleur?

Kortom, Camouflage Green is geen RAL-kleur, Camouflage Green is een kleur uit de Flexa Creations kleurenwaaier dus geen RAL-kleur maar een kleur van Flexa met de kleurcode 3029. RAL-kleuren een van de populairste kleursystemen om kleuren in Europa te standaardiseren, daar valt Camouflage Green van Flexa Creations niet onder. Er zijn wel andere kleuren die erg lijken op Camouflage Green, dus als u schildert met Camouflage Green zorg dan altijd dat u uit de zelfde kleurenwaaier schildert om kleur verschil te voorkomen. Camouflage Green kunnen wij in alle soorten verf mengen, Camouflage Green word voornamelijk besteld in een muurverf of aflak. Er valt ook erg gemakkelijk te combineren met Camouflage Green.




RAL kleuren

RAL kleuren

Overige kleuren


Verfmenger.com

Koop jouw professionele verf via Verfmenger.com. We hebben een ruim assortiment en leveren snel, waardoor je direct kunt beginnen met klussen. Bel onze klantenservice op 058-2152530, chat met ons, mail naar info@verfmenger.com of bezoek onze klantenservice pagina. Van muurverf, buitenlak, afwasbare verf, buitenbeits en grondverf tot plafondverf, renovlies behang, betonverf en glasvezelbehang. Voor alle verf- en behang kunt u terecht bij De Verfmenger. Bekijk ook onze speciale verf aanbieding overzicht, korting tot wel 65%!



Over de auteur:



Carmen Postma kleurspecialist


Carmen

Carmen is een expert in interieurdesign en heeft een grondige kennis van de nieuwste kleurtrends en de optimale inrichting van woningen. Twijfel je tussen verschillende kleurencombinaties? Carmen beschrijft in onze blog alle populaire kleurencombinaties en trends, en geeft haar visie op de mooiste kleurenschema's. Ze weet precies welke kleuren het beste passen in welke kamer en hoe je jouw interieur met kleur kunt verrijken. Carmen houdt wekelijks alle nieuwe trends en kleuren bij en is altijd up-to-date. Hierdoor kan zij haar eigentijdse en unieke visie geven in onze kleurgerelateerde blogs.

linked in
youtube
facebook

Aanmelden nieuwsbrief

Gratis verzending vanaf €50
Verf tot wel 65% goedkoper
Grootste assortiment van Nederland
Gratis advies? 058 - 2152530

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen