Inloggen
Winkelmandje
Gratis verzending vanaf €50
Verf tot wel 65% goedkoper
Voor 15:00 besteld = Vandaag verstuurd
Gratis advies? 058 - 2152530

Histor Coast of Maine PPG10-20

Histor Coast of Maine PPG10-20
Geplaatst op 2-2-2023 door Carmen kleurspecialist

Snel naar:

Wat is Coast of Maine?

Coast of Maine is een kleur van Histor uit het MY Color kleurenpalet van Histor. Coast of Maine is een blauw grijze kleur. De kleur wordt veel voor de binnen kant van de woning gebruikt voor bijvoorbeeld in de: slaapkamer, de keuken of de woonkamer. Maar ook voor buiten is de kleur te bestellen. Het is een erg mooie strakke blauw grijze kleur. De kleur valt heel mooi te combineren met lichte kleuren, ook vallen ze goed te combineren met andere kleuren van het MY Color kleurenpalet. Coast of Maine verkrijgbaar in bijna alle mogelijke verf, en kan met bijna alle verven worden gemengd.

Waarmee Histor Coast of Maine te combineren?

Bij het combineren van kleuren voor uw huis is Coast of Maine een uitstekende kleur om te kiezen. Het is een neutrale, moderne tint die goed past bij zowel lichtere als donkere tinten. Als u trouw wilt blijven aan het Histor MY Color-palet, zorgt een gelijkmatige combinatie van heldere en donkere tinten ervoor dat elke kamer op een unieke manier opvalt! Als extra interieursuggestie kunt u overwegen één of twee extra tinten van buiten het Histor MY Color-palet toe te voegen - dat kan nieuwe ontwerpmogelijkheden openen waaraan u nog niet had gedacht. In welke richting je ook gaat Coast of Maine is een makkelijke kleur om te combineren met uw gewenste kleuren, onthoud altijd dat het creëren van een huis ook gaat over plezier hebben als je jezelf uitdrukt door middel van stijl en design.

  • Radisson 
  • Swansong 
  • Wing Commander 


Waarmee Coast of Maine te mengen?

Coast of Maine is een geweldige kleur voor iedereen die de buiten of binnenkant van zijn huis wil opfrissen of een nieuwe kleur voor een kamer wil creëren. Het is veelzijdig en kan worden gemengd in alle soorten verven. Als kleurenspecialist voor het ex- en interieur raad ik u ten zeerste aan om deze prachtige kleur op uw volgende project uit te proberen. U zult er geen spijt van krijgen - Coast of Maine verf brengt echt het beste in elk huis naar boven. Of u nu op zoek bent naar een moderne hoofdkleur, iets neutraals als accent of een prachtige achtergrond om andere kleuren te laten opvallen, deze kleur biedt het allemaal. Voor zowel binnen als buiten is Coast of Maine erg mooi toe te passen voor uw project.

  • Muurverf
  • Extra matte muurverf
  • Hoogglans muurverf
  • Zijdeglans muurverf


Advies van de professional

Coast of Maine is een unieke kleur die zijn eigen moderne en een neutrale uitstraling heeft. Deze kleur brengt een erg mooie toevoeging in elke ruimte die hij gebruikt word, of het nu binnen of buiten is. Wanneer u denkt aan het schilderen van uw muren, renovatie of gewoon behoefte aan een frisse nieuwe look voor uw interieur of exterieur ruimtes, houd Coast of Maine in gedachten. Het kan de perfecte tint zijn voor u en uw huis. Als ervaren kleurenspecialist voor buiten raad ik u ten zeerste aan deze prachtige kleur een kans te geven - u zult er geen spijt van krijgen! Aarzel dus niet langer; mijn deskundig advies luidt: kies Coast of Maine: het is gemakkelijk om mee te werken, veelzijdig en tijdloos. Laat de transformatie beginnen!

Uit welke kleurenwaaier komt Coast of Maine?

Coast of Maine is een essentiële kleur die een ruimte echt kan personaliseren. Het heeft een briljante tint en kan worden gebruikt om een rustgevende sfeer te creëren in interieurs, van eetkamers tot slaapkamers. Maar ook voor buiten is Coast of Maine een erg mooie kleur. Coast of Maine is een kleur uit het MY color kleurenpalet van Histor. Bovendien ziet deze tint er nog mooier uit in combinatie met andere kleuren uit het Histor MY Color kleurenpalet. Met de juiste combinatie van kleuren kunt u een element van originaliteit en stijl in uw huis brengen. Als kleurenspecialist voor buiten raad ik u aan de mogelijkheden van deze prachtige kustkleur te verkennen en met plezier te experimenteren met verschillende kleurencombinaties! Dus, om uw eigen unieke look te creëren begint u nu met de kleur Coast of Main te onderzoeken!

Coast of Maine muurverf laten mengen

Al met al is Coast of Maine een geweldige kleur om te gebruiken voor muren en kozijnen en met zijn moderne strakke sfeer geeft het een algehele volle uitstraling. Velen in Nederland gebruiken Coast of Maine op hun muren vanwege zijn populariteit, dus als u overweegt deze kleur te gebruiken voor uw eigen ontwerpproject, kijk dan vooral verder in dit blog om uw vragen beantwoord te krijgen. Coast of Maine als muurverf zal zorgen voor een mooie neutrale moderne uitstraling. Door zijn neutrale kleur kan Coast of Maine met zowel lichte als donkere tinten worden gecombineerd. U wilt niet missen op het geven van uw huis of kantoor de exacte look die u wilt. Uiteindelijk zal het zich uitbetalen!

Relius R1 Pro
VP Extra Mat
Pastolex Borasca Mat

Coast of Maine voor kozijnen?

Coast of Maine wordt binnen steeds vaker aangebracht op kozijnen, de Coast of Maine is samen met RAL 9010, Subtle Stone en de Urban Taupe een van de populairste kleuren om je muren mee te verven, maar worden ook steeds meer gebruikt voor je kozijnen. De kleur Coast of Maine is een blauw grijze kleur, en is met zijn strakke neutrale uitstraling een mooie keuze voor huizen omringd door groen. Kies er altijd voor om een duurzame verf te nemen voor het extra beschermen, hierdoor heb je een langere levensduur en hoef je minder vaak te schilderen.

Coast of Maine voor buiten bestellen?

Al met al, als het gaat om buitenverven en kleuren voor buiten, is Coast of Maine een uitstekende keuze. Het biedt enorm veel kleuren combinatie opties met een langdurige afwerking die zal uw buitenruimtes kijken mooi en vol leven voor de komende jaren. Zorg dat u de juiste verf voor uw project kiest dat kan zorgen voor de beste resultaten voor uw project. Wij kunnen Coast of Maine in alle soorten verf mengen. U kunt Coast of Maine combineren met veel verschillende kleuren zowel donkere als lichte tinten door zijn neutrale kleur, en wij kunnen Coast of Maine in alle soorten verf mengen, zodat u de perfecte balans krijgt tussen levendigheid, duurzaamheid en bescherming. Wees niet bang om uw buitenruimtes dit seizoen opnieuw vorm te geven - ga vandaag nog voor Coast of Maine! Voor meer informatie over onze producten en diensten, lees dan vooral even verder in dit blog.

Sikkens Rubbol XD High Gloss
Drenth Sublime SB

Coast of Maine voor binnen kopen?

Coast of Maine is een erg gewilde kleur voor binnen omdat het een mooie strakke blauw grijze kleur is die met veel kleuren te combineren valt. Coast of Maine valt met zowel lichte als donkere kleuren te combineren maar word het meest gecombineerd met lichtere kleuren. Dus word daarom ook in veel huizen binnen gebruikt. Coast of Maine kunnen wij in bijna elke verf mengen, zowel in muurverf of binnenlak, en in verf voor buiten. In de meeste gevallen is dit een verf op waterbasis. Hierbij een aantal veel verkochte producten voor binnen welke we in de kleur Coast of Maine kunnen mengen.

Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin
VP Platina Aqua Satin
Nelf Xcellent Resist Satin

Coast of Maine (PPG10-20) in mat?

Als het om schilderen van uw project gaat, kan het vinden van de juiste verf een moeilijke opgave zijn. Coast of Maine mat is een uitstekende keuze met zijn unieke matheid en superieure kleurechtheid. Nog beter, het is gemakkelijk te gebruiken en gemakkelijk schoon te maken wanneer in de juiste verf gemengd. Het strakke en moderne uiterlijk zorgt ervoor dat het prachtig samengaat met veel verschillende kleuren, waardoor het een van de meest veelzijdige verfafwerkingen is. Of u nu op zoek bent naar een matte muurverf of matte aflakopties voor uw binnenruimte, Coast of Maine in mat biedt u zeker de perfecte oplossingen. Als buiten en binnenkleurenspecialist kan ik met een gerust hart deze keuze aanbevelen voor wie op zoek is naar een een goede verfoptie in een onberispelijke stijl van Coast of Maine!

Coast of Maine combineren?

Coast of Maine een kleur die erg goed te combineren is met verschillende kleuren. Coast of Maine is erg mooi te combineren met andere kleuren van het Histor MY Color keurenpalet. Coast of Maine wordt gecombineerd met donkere kleuren zowel veel gebruikt in combinatie met lichte kleuren. Zoals: Radisson, Swanson en Wing Commander komt Coast of Maine goed tot haar recht. Coast of Maine geeft een neutrale maar mooi strakke uitstraling aan een woning en kan met de juiste kleur combinatie de accenten van een woning goed weergeven.

Coast of Maine met Swansong

Kortom, Coast of Maine is een geweldige kleur in combinatie met wittinten zoals Swansong. Met zijn neutrale en toch moderne uitstraling wordt deze combinatie vaak binnenshuis gekozen, maar hij kan ook buiten worden gebruikt. Welke locatie u ook kiest, deze unieke kleur en combinatie creëert een elegante en tijdloze sfeer in elke ruimte. Als u uw huis of ander project een verfijnde facelift wilt geven, overweeg dan een combinatie van Coast of Maine met Swansong voor een ex- en interieur dat eenvoudig maar adembenemend is. Als specialist in ex- en interieur kleuren ben ik altijd op zoek naar kleuren die de tand des tijds zullen doorstaan; Coast of Maine en zijn witte partner Swansong is daar zeker één van! Coast of Maine is een neutrale moderne kleur die goed met zowel lichte als donkere kleuren kan worden gecombineerd.

Coast of Maine combineren met donkere kleuren

Coast of Maine is een neutrale kleur: hij kan worden gebruikt in combinatie met zowel lichtere als donkere kleuren om aantrekkelijke contrasten en perfecte, natuurlijke warme accenten te creëren. Coast of Maine combineren met donkere kleuren kan ook erg mooi zo zorgt u meer voor een warmere moderne uitstraling. Met deze kleur zijn de mogelijkheden bijna eindeloos - u kunt bijvoorbeeld uw muren schilderen met deze geweldige kleur om opvallende kenmerken toe te voegen aan de muren van uw huis of gebruik het om wat koele verfijning in uw interieurdecor te brengen. Wat u ook kiest voor Coast of Maine, u zult tevreden zijn met Coast of Maine voor uw project. Voor professioneel advies over het combineren van kleuren of hoe u Coast of Maine het beste kunt gebruiken voor een vleugje modernheid of andere vragen lees dan vooral verder in dit blog.

Coast of Maine Histor of Sigma?

Coast of Maine is een kleur uit het Histor MY Color kleurenpalet. Dit kleurpallet is speciaal door Histor ontwikkeld om jou als consument te inspireren. Het MY Color kleurenpalet van Histor, is een kleurenpalet met 35 prachtige kleuren. Coast of Maine is een kleur uit het Histor MY Color kleurenpalet dus geen Sigma kleur, Wij kunnen Coast of Maine mengen in alle soorten verf, en de kleur valt eindeloos te combineren door zijn neutrale kleur.

Is Coast of Maine Ral een RAL-kleur?

Al met al, als u op zoek bent naar de Coast of Maine-tint, is het belangrijk om er zeker van te zijn dat u altijd uit dezelfde kleurenwaaier schildert om kleur verschil te voorkomen. Coast of Maine is een kleur uit het Histor MY Color kleurenpallet en dus geen RAL-kleur. Hoewel er kleuren in het spectrum zijn die op elkaar lijken, kunnen ze in werkelijkheid verschillen in tint wanneer ze naast elkaar worden bekeken. Dit betekent dat het moeilijk kan zijn om de exacte kleur te vinden die u zoekt en dat u uw kleur speciaal kan bestellen met zijn kleurcode PPG10-20. Als ex- en interieurspecialist raad ik iedereen die een laag Coast of Maine overweegt aan om altijd goed te controleren of je uit de juiste kleurenwaaier schildert en in de juiste verf voor uw project zodat u krijgt wat u nodig heeft voor een geslaagde afwerking!




RAL kleuren

RAL kleuren

Overige kleuren


Verfmenger.com

Koop jouw professionele verf via Verfmenger.com. We hebben een ruim assortiment en leveren snel, waardoor je direct kunt beginnen met klussen. Bel onze klantenservice op 058-2152530, chat met ons, mail naar info@verfmenger.com of bezoek onze klantenservice pagina. Van muurverf, buitenlak, afwasbare verf, buitenbeits en grondverf tot plafondverf, renovlies behang, betonverf en glasvezelbehang. Voor alle verf- en behang kunt u terecht bij De Verfmenger. Bekijk ook onze speciale verf aanbieding overzicht, korting tot wel 65%!



Over de auteur:



Carmen Postma kleurspecialist


Carmen

Carmen is een expert in interieurdesign en heeft een grondige kennis van de nieuwste kleurtrends en de optimale inrichting van woningen. Twijfel je tussen verschillende kleurencombinaties? Carmen beschrijft in onze blog alle populaire kleurencombinaties en trends, en geeft haar visie op de mooiste kleurenschema's. Ze weet precies welke kleuren het beste passen in welke kamer en hoe je jouw interieur met kleur kunt verrijken. Carmen houdt wekelijks alle nieuwe trends en kleuren bij en is altijd up-to-date. Hierdoor kan zij haar eigentijdse en unieke visie geven in onze kleurgerelateerde blogs.

linked in
youtube
facebook

Aanmelden nieuwsbrief

Gratis verzending vanaf €50
Verf tot wel 65% goedkoper
Grootste assortiment van Nederland
Gratis advies? 058 - 2152530

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen