Inloggen
Winkelmandje
Gratis verzending vanaf €50
Verf tot wel 65% goedkoper
Voor 15:00 besteld = Vandaag verstuurd
Gratis advies? 058 - 2152530

Histor Symmetry PPG1037-4

Histor Symmetry PPG1037-4
Geplaatst op 2-2-2023 door Carmen kleurspecialist

Snel naar:

Wat is Symmetry?

Symmetrie is een prachtige kleur die zowel binnen als buiten uw huis kan worden gebruikt. Voor wie op zoek is naar een zacht, licht blauwgrijs, kan dit de perfecte keuze zijn. Of het nu is om uw slaapkamer de ontspannende achtergrond te geven waarnaar u verlangt of om uw voordeur op te leuken met een unieke look, Symmetry kan precies zijn wat u zoekt. Als specialist in buiten- en binnenkleuren zou ik Symmetry uit Histor's MY Color-palet ten zeerste aanbevelen wanneer u op zoek bent naar de juiste kleur om uw huis af te maken. Je zult er geen spijt van krijgen dat je in Symmetry hebt geïnvesteerd, want het zal zeker dat speciale tintje geven aan elke kamer of gevel. Verken alle uitzonderlijke opties van Histor en ontdek welke het meest nauwkeurige beeld schetst van wat u voor ogen heeft!

Waarmee Histor Symmetry te combineren?

In het algemeen is Symmetry een mooie en veelzijdige kleuren die een ruimte echt tot leven kan brengen. Met zijn neutrale tinten werkt deze kleur goed samen met bijna elke kleur en ook erg goed met kleuren uit het MY Color-palet van Histor. Als u zich creatief voelt, probeer hem dan te combineren met verschillende lichte en donkere tinten voor een werkelijk unieke uitstraling die dimensie toevoegt aan uw exterieur. Het kan zelfs worden gecombineerd met andere kleuren buiten het Histor assortiment voor ook een hele mooie afwerking. Als expert in buiten- en binnenkleuren raad ik u ten zeerste aan bij uw volgende project te experimenteren met Symmetry om een dynamische look te creëren die echt opvalt.

  • Radisson 
  • Swansong 
  • Wing Commander 


Waarmee Symmetry te mengen?

Als specialist in buitenkleuren raad ik u ten zeerste aan de mogelijkheden van Symmetry te verkennen als het gaat om het schilderen van uw huis. Wij kunnen Symmetry mengen in alle soorten verf, waardoor er altijd een verf goed is voor uw project. Met honderden mogelijke kleurencombinaties is deze veelzijdige verf een uitstekende keuze om uw huis een nieuwe look te geven. Plus, omdat het gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden, zul je geen zorgen te maken over het hebben van opnieuw of opnieuw schilderen een van uw projecten elk moment snel. Symmetry is niet alleen een slimme investering in woningverbetering, maar zorgt ook voor een unieke en mooie uitstraling van uw huis. Aarzel dus niet - maak Symmetry deel uit van uw volgende buitenverfproject!

  • Muurverf
  • Extra matte muurverf
  • Hoogglans muurverf
  • Zijdeglans muurverf


Advies van de professional

Tot slot mogen we niet vergeten dat Symmetry uit het Histor MY Color kleurenpalet een geweldige kleur is voor binnen en buiten. Door zijn veelzijdigheid kan hij worden gebruikt voor verschillende kamerontwerpen en ziet hij er prachtig uit met eindeloze kleuren combinaties, omdat Symmetry een blauwgrijze tussenkleur is kan hij worden gecombineerd met zowel donkere als lichte kleuren. Wij kunnen Symmetry mengen in alle soorten verf, zo dat u voor ieder project Symmetry in de juiste verf kan hebben. In combinatie met betrouwbare buitenverven is hij bovendien duurzaam. Als binnen- en buitenkleurenspecialist raad ik u ten zeerste aan deze prachtige blauwgrijze tint te gebruiken om elk huisontwerp samen te brengen. Probeer Symmetry vandaag nog en u zult er geen spijt van krijgen!

Uit welke kleurenwaaier komt Symmetry?

Symmetry wordt ook wel een strakke blauw grijze kleur genoemd en is een kleur uit de Histor MY Color kleurenpalet. De Histor MY Color kleurenpalet is een mooie kleuren collectie die vaak gezien worden binnenshuis. Deze kleur is erg mooi te combineren met andere kleuren uit het MY Color kleurenpalet van Histor.

Symmetry muurverf laten mengen

Het mengen van de kleur Symmetry in muurverf kan uw woning een mooie moderne sfeer geven met een strakke volle uitstraling. Deze populaire kleur wordt vaak gebruikt op muren en kozijnen, maar ook in zowel binnen- als buitenverf. Als een ex- en interieur kleur specialist, stel ik voor het geven van deze prachtige kleur van verf een poging om het uiterlijk van uw project mooi te maken. Van knallende kleuren tot subtiele aardetinten, de veelzijdigheid van Symmetry biedt u de perfecte oplossing voor elke stijl die u wenst. Dus droom niet alleen van de perfecte look voor uw huis - maak die dromen vandaag nog waar met Symmetry!

Relius R1 Pro
VP Extra Mat
Pastolex Borasca Mat

Symmetry voor kozijnen?

Symmetry wordt binnen steeds vaker aangebracht op kozijnen, de Symmetry is samen met RAL 9010, Subtle Stone en de Urban Taupe een van de populairste kleuren om je muren mee te verven, maar worden ook steeds meer gebruikt voor je kozijnen. De kleur Symmetry is een blauw grijze kleur, en is met zijn strakke neutrale uitstraling een mooie keuze voor huizen omringd door groen. Kies er altijd voor om een duurzame verf te nemen voor het extra beschermen, hierdoor heb je een langere levensduur en hoef je minder vaak te schilderen.

Symmetry voor buiten bestellen?

Als specialist in buitenkleuren raad ik u ten zeerste aan Symmetry te bestellen voor buitengebruik. Door een vleugje klassieke symmetrie toe te voegen aan de buitenkant van uw project, kunt u een prachtige ruimte creëren die de esthetiek van uw huis verbetert en uw eigen stijl benadrukt. De kleur Symmetry in de juiste buitenverf zal ook helpen uw huis te beschermen tegen slechte weersomstandigheden, wat belangrijk is voor het toekomstige uiterlijk! Plus, u kunt kiezen uit elk merk omdat het gemakkelijk kan worden gemengd met elk verfsoort die er is. Dus wacht niet om uw buitenruimte het gesprek van de stad te maken - voeg wat Symmetry toe! Hierbij onze beste producten voor buiten.

Sikkens Rubbol XD High Gloss
Drenth Sublime SB

Symmetry voor binnen kopen?

Symmetry is een erg gewilde kleur voor binnen omdat het een mooie strakke blauw grijze kleur is die met veel kleuren te combineren valt. Symmetry valt met zowel lichte als donkere kleuren te combineren maar word het meest gecombineerd met lichtere kleuren. Dus word daarom ook in veel huizen binnen gebruikt. Symmetry kunnen wij in bijna elke verf mengen, zowel in muurverf of binnenlak, en in verf voor buiten. In de meeste gevallen is dit een verf op waterbasis. Hierbij een aantal veel verkochte producten voor binnen welke we in de kleur Symmetry kunnen mengen.

Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin
VP Platina Aqua Satin
Nelf Xcellent Resist Satin

Symmetry (PPG1037-4) in mat?

Uiteindelijk is het gebruik van Symmetry PPG1037-4 in mat een geweldige manier om uw volgende project strak en modern te maken. Er zijn zoveel opties beschikbaar als het gaat om kleuren, tinten en afwerkingen - wees dus niet bang om creatief te worden! Als kleurenspecialist voor het ex- en interieur raad ik u aan uw onderzoek te doen voordat u kiest voor een nieuwe matte afwerking voor de binnenkant van uw huis. Maar voor interieur projecten, ongeacht wat u kiest - ga met Symmetry matte afwerking voor een modieuze look die alle onderdelen van uw huis samenbindt. Bekijk onze andere blogs om meer inspiratie op te doen.

Symmetry combineren?

De tijd nemen om het gebruik van Symmetrie te overwegen bij het kiezen van verfkleuren voor uw huis is de moeite waard. Symmetrie heeft een breed scala aan combinatiemogelijkheden en biedt zowel een neutrale en strakke uitstraling als een goed gedefinieerde setting voor zowel lichte als donkere kleurencombinaties. Of u nu hoopt op een minimalistisch of eigentijds gevoel, of iets meer geïnspireerd door de natuur, Symmetrie is flexibel genoeg om te passen in zowat elke inrichting. Uiteindelijk moet het kiezen van kleurenschema's voor het exterieur gebaseerd zijn op wat u het gelukkigst maakt in uw ruimte en als dat betekent dat u meerdere tinten uit het Histor MY Color-palet moet combineren, dan is Symmetry een ideale aanvulling op elk schema. Als buiten- en binnenkleurspecialist kan ik niet genoeg aanbevelen om de geweldige mogelijkheden van deze verfijnde grijstint te verkennen!

Symmetry met Swansong

Het combineren van Symmetry en Swansong is daarom een goede keuze als u een mooie strakke, moderne sfeer wilt creëren. Symmetry en Swansong zijn niet alleen goed voor binnen maar ook voor buiten omdat deze combinatie uw huis een boeiende nieuwe uitstraling geeft. Als specialist in buiten- en binnenkleuren help ik u graag bij het vinden van het perfecte kleurenschema voor uw huis. Toch is het kiezen van de perfecte kleurencombinatie voor uw huis nooit eenvoudig, dus neem uw tijd bij het selecteren van de meest geschikte kleuren. Uiteindelijk gaat het erom een combinatie te vinden die u persoonlijk aanspreekt en aanspreekt.

Symmetry combineren met donkere kleuren

Symmetry een mooie tussen kleur en daardoor prima te combineren is met donkere kleuren kleuren zoals bijvoorbeeld, RAL 7016 Antraciet. Vaak zien we een combinatie tussen deze Symmetry en lichtere kleuren i.p.v. donkere kleuren binnen op de muren, maar Symmetry is bijv. ook een goede kleur om buiten mee te verfen, bijvoorbeeld de kozijnen te schilderen. Door de tussenkleur van Symmetry zijn er erg veel combinaties mogelijk met deze neutrale maar moderne kleur.

Symmetry Histor of Sigma?

Symmetry is een kleur uit het Histor MY Color kleurenpalet. Dit kleurpallet is speciaal door Sigma ontwikkeld on jou als consument te inspireren. Histor is dus een onderdeel van Sigma, de producten worden in dezelfde fabriek gemaakt. Ondanks dat het dus in dezelfde fabriek wordt gemaakt kunnen de producten verschillen. Houd hier dus rekening mee bij de keuze die je maakt.

Is Symmetry Ral een RAL-kleur?

Kortom, Symmetry is geen RAL-kleur. Het is een kleur uit het Histor MY Color kleurenpalet en heeft de kleurcode PPG1037-4. Er zijn echter kleuren die sterk lijken op Symmetry, dus het is heel belangrijk om ervoor te zorgen dat u het Histor My Color-palet gebruikt wanneer u een nieuwe verfkleur voor de buiten of binnenkant van uw project kiest. Als specialist in buiten- en binnenkleuren raad ik u ten zeerste aan te vergelijken voordat u een definitieve kleur verf kiest. Dit zorgt ervoor dat u precies de kleur krijgt die u wenst, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over afwijkingen door kleuren uit verschillende paletten. Bedankt voor het lezen en zorg ervoor om altijd te verwijzen naar de nieuwste trends in al uw schilderij beslissingen!




RAL kleuren

RAL kleuren

Overige kleuren


Verfmenger.com

Koop jouw professionele verf via Verfmenger.com. We hebben een ruim assortiment en leveren snel, waardoor je direct kunt beginnen met klussen. Bel onze klantenservice op 058-2152530, chat met ons, mail naar info@verfmenger.com of bezoek onze klantenservice pagina. Van muurverf, buitenlak, afwasbare verf, buitenbeits en grondverf tot plafondverf, renovlies behang, betonverf en glasvezelbehang. Voor alle verf- en behang kunt u terecht bij De Verfmenger. Bekijk ook onze speciale verf aanbieding overzicht, korting tot wel 65%!



Over de auteur:



Carmen Postma kleurspecialist


Carmen

Carmen is een expert in interieurdesign en heeft een grondige kennis van de nieuwste kleurtrends en de optimale inrichting van woningen. Twijfel je tussen verschillende kleurencombinaties? Carmen beschrijft in onze blog alle populaire kleurencombinaties en trends, en geeft haar visie op de mooiste kleurenschema's. Ze weet precies welke kleuren het beste passen in welke kamer en hoe je jouw interieur met kleur kunt verrijken. Carmen houdt wekelijks alle nieuwe trends en kleuren bij en is altijd up-to-date. Hierdoor kan zij haar eigentijdse en unieke visie geven in onze kleurgerelateerde blogs.

linked in
youtube
facebook

Aanmelden nieuwsbrief

Gratis verzending vanaf €50
Verf tot wel 65% goedkoper
Grootste assortiment van Nederland
Gratis advies? 058 - 2152530

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen