Inloggen
Winkelmandje
Gratis verzending vanaf €50
Verf tot wel 65% goedkoper
Voor 15:00 besteld = Vandaag verstuurd
Gratis advies? 058 - 2152530

Histor Swansong PPG1001-1

Histor Swansong PPG1001-1
Geplaatst op 2-2-2023 door Carmen kleurspecialist

Snel naar:

Wat is Swansong?

Swansong is een kleur van Histor uit het MY Color kleurenpalet van Histor. Boulder Lichen is een bleek het is een sneeuwitte kleur zonder ondertoon. De kleur wordt veel voor de binnen kant van de woning gebruikt voor bijvoorbeeld in de: slaapkamer, de keuken of de woonkamer. Maar ook voor buiten is de kleur te bestellen. Het is een erg mooie strakke witte kleur. De kleur valt heel mooi te combineren met andere lichte kleuren, maar valt ook super goed te combineren met andere kleuren van het MY Color kleurenpalet. Swansong verkrijgbaar in bijna alle mogelijke verf, en kan met bijna alle verven worden gemengd.

Waarmee Histor Swansong te combineren?

Swansong is goed te combineren met veel verschillende kleuren Swansong is een sneeuwwitte kleur zonder ondertoon. Daardoor valt het erg mooi te combineren met donkere kleuren maar met lichte kleuren ook goed van bijvoorbeeld de andere kleuren van het Histor MY Color kleurenpalet. Swansong is een hele mooie strakke en lichte kleur dus word daarom vaker gecombineerd met een donkere kleur maar staat ook erg mooi bij een lichte kleur uit bijvoorbeeld de Histor MY Color kleurenpalet van Swansong, maar kan ook goed tot haar recht komen bij andere kleuren.

  • Radisson 
  • Witchcraft 
  • Wing Commander 


Waarmee Swansong te mengen?

Al met al is Swansong een veelzijdige kleur die zowel voor binnen- als buitenschilderwerk kan worden gebruikt. Wij kunnen Swansong in alle soorten verf mengen, dus er is altijd een mogelijkheid voor uw project. Zijn rijke wittint creeërt strakheid en valt eindeloos te combineren in elk project waarin hij wordt gebruikt. Als ervaren kleurenspecialist raad ik u sterk aan de unieke mogelijkheden van Swansong te overwegen om elke kamer of ruimte in uw huis te verfraaien. Ga er creatief mee om en gebruik complementaire accentkleuren om de diepte ervan nog beter tot zijn recht te laten komen! U kunt zowel lichte als donkere kleuren gebruiken om mee te combineren. Nu u hebt onderzocht wat Swansong zo speciaal maakt, bent u klaar om het meesterwerk van uw dromen te creëren.

  • Muurverf
  • Extra matte muurverf
  • Hoogglans muurverf
  • Zijdeglans muurverf


Advies van de professional

Kortom, Swansong is een prachtige en opvallende tint uit het Histor MY Color kleurenpalet. Hij kan zowel binnen als buiten worden gebruikt voor allerlei projecten indien in de juiste verf gemengd. Wij kunnen Swansong in alle soorten verf mengen, dus er is altijd een mogelijkheid voor uw project. Deze veelzijdige, strakke sneeuwwitte kleur is in de loop der tijd steeds populairder geworden, omdat hij wonderen kan doen voor een kamer, zowel binnen als buiten. Voor wie een extra niveau van verfijning en chicness zoekt, is Swansong de perfecte keuze. Als professioneel kleurenspecialist met jarenlange ervaring in het werken met verschillende verven en kleuren, raad ik u ten zeerste aan deze geweldige kleur eens te proberen. U zult een erg mooi strak en modern effect krijgen. U zult niet teleurgesteld zijn!

Uit welke kleurenwaaier komt Swansong?

wansong is een kleur uit het Histor MY Color kleurenpalet. Swansong biedt ontegenzeggelijk een unieke aanvulling op de opties voor ex- en interieurkleuren. Mensen zullen de schoonheid en het karakter van deze kleur opmerken. Elke gevel, oud of nieuw, kan worden bijgewerkt met een infusie van deze strakke sneeuwwitte tint. Toch is het niet alleen aanpasbaar aan verschillende architecturen; zijn moeiteloze toon zou ook mooi samengaan met elk kleurenpalet, van complete neutralen tot meer heldere, gedurfde kleuren. Of u nu nieuw bouwt of een ouder huis een facelift geeft, overweeg Swansong voor de gewenste chique en strakheid met een niveau van verfijning en elegantie dat net zo tijdloos is als het Histor MY Color kleurenpalet zelf. Als kleurenspecialist voor buiten raad ik het gebruik van deze prachtige soort ten zeerste aan, dus overweeg zeker om Swansong in uw volgende architectuurproject op te nemen!

Swansong muurverf laten mengen

Swansong is een veel gebruikte kleur in Nederland, Swansong kan dan ook in veel verven gemengd worden voor zowel binnen als buiten gebruik, vaak wordt Swansong gebruikt op muren en kozijnen. Muurverf met de kleur Swansong geeft een mooie moderne strakke sfeer volle uitstraling en is erg populair. Wij zien de kleur Swansong vaak terug als muurverf op zowel de binnen als buiten muren maar Swansong wordt het meest gebruikt als muurverf voor de binnenmuren echter kan deze veelzijdige kleur prima worden toegepast op vele verschillende oppervlakken.

Relius R1 Pro
VP Extra Mat
Pastolex Borasca Mat

Swansong voor kozijnen?

Swansong wordt binnen steeds vaker aangebracht op kozijnen, de Swansong is samen met RAL 9010, Subtle Stone en de Urban Taupe een van de populairste kleuren om je muren mee te verven, maar worden ook steeds meer gebruikt voor je kozijnen. De kleur Swansong is een strakke sneeuwwitte kleur, en is met zijn strakke uitstraling een mooie keuze voor huizen omringd door groen. Kies er altijd voor om een duurzame verf te nemen voor het extra beschermen, hierdoor heb je een langere levensduur en hoef je minder vaak te schilderen.

Swansong voor buiten bestellen?

Al met al kan Swansong worden gezien als een verf voor binnen, maar hij kan ook worden besteld als een verf voor buiten. Wij kunnen Swansong mengen in alle soorten verf voor zowel binnen als buiten, dus er is altijd een goede keuze voor uw project. Met de juiste zorg en onderhoud kan het een opvallende en duurzame buitenkleur worden. We begrijpen dat het kiezen van de juiste buitenverf voor uw project moeilijk kan zijn, wij raden Swansong zeker aan zo krijgt u een mooi strak effect. De meeste buitenverf is op terpentine basis, en binnen verf is meestal op waterbasis. Hierbij onze beste producten voor buiten.

Sikkens Rubbol XD High Gloss
Drenth Sublime SB

Swansong voor binnen kopen?

Swansong is een erg gewilde kleur voor binnen omdat het een mooie strakke witte kleur is die met veel kleuren te combineren valt. Swansong valt met zowel lichte als donkere kleuren te combineren maar word het meest gecombineerd met donkere kleuren. Dus word daarom ook in veel huizen binnen gebruikt. Binnen zien we dat Swansong ook vaak gebruikt wordt in de Relius R1 proen in de Pastolex Super Mateffect maar  Swansong kunnen wij in bijna elke verf mengen, zowel in muurverf of binnenlak, en in verf voor buiten. In de meeste gevallen is dit een verf op waterbasis. Hierbij een aantal veel verkochte producten voor binnen welke we in de kleur Swansong kunnen mengen.

Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin
VP Platina Aqua Satin
Nelf Xcellent Resist Satin

Swansong (PPG1001-1) in mat?

Swansong is bij ons verkrijgbaar met een matte uitstraling. Swansong mat wordt uitsluitend voor binnen gebruikt omdat matte verf van wegen haar duurzaamheid minder geschikt is voor buitengebruik. Vaak zien we dat Swansong als een matte muurverf of aflak voor binnen wordt gebruikt. Swansong geeft namelijk een strakke en moderne uitstraling die erg goed te combineren is met vele verschillende kleuren.

Swansong combineren?

Swansong is een kleur die erg goed te combineren is met verschillende kleuren. Swansong is erg mooi te combineren met andere kleuren van het Histor MY Color keurenpalet. Swansong wordt veel gecombineerd met donkere kleuren zowel word hij ook gebruikt in combinatie met lichte kleuren. Zoals: Radisson, Witchcraft en Wing Commander komt Swansong goed tot haar recht. Swansong geeft een frisse maar mooi strakke uitstraling aan een woning en kan met de juiste kleur combinatie de accenten van een woning goed weergeven een interesante kleuren combinatie is de combinatie tussen Swansong en RAL 6009 Dennengroendeze kleuren combinatie geeft een kalme en neutrale sfeer aan uw woning, maar uiteraard zijn er nog talloze andere combinaties mogelijk met de veelzijdige Swansong PPG 1001-1!

Swansong met een andere lichte kleur?

Swansong is een kleur die zelf al super licht is maar hij is alsnog te combineren met andere lichte kleuren, omdat het een witte kleur is zijn de combinaties eindeloos. Swansong is daarom ook een erg mooie wittint uit de Histor MY Color kleurenpalet om mee te combineren. Swansong heeft een neutrale maar mooi strakke uitstraling die samen met een andere lichte kleur voor een mooie strakke en moderne sfeer zorgt. Swansong kan je zowel binnen als buiten met lichte kleuren combineren. Maar meestal wordt er binnenshuis voor deze combinatie gekozen. Omdat witte kleuren neutraal zijn, zijn er oneindig veel combinaties tussen Swansong en witte kleuren mogelijk maar lichte combinaties met Swansong die we vaak terug zien zijn combinaties tussen Swansong en RAL 9010 Zuiverwit, RAL 9001 Créme wit en RAL 1013 parelwit

Swansong combineren met donkere kleuren

Swansong is een mooie witte kleur en daardoor goed te combineren is met donkere kleuren. Kleuren zoals bijvoorbeeld, RAL 7016 Antracietgrijs. Vaak zien we een combinatie tussen deze Swansong en donkere kleuren i.p.v. lichte kleuren binnen op de muren, maar Swansong is bijv. ook een goede kleur om buiten mee te verven, bijvoorbeeld de kozijnen te schilderen. Door de witte kleur van Swansong zijn er erg veel combinaties mogelijk met deze strakke maar moderne kleur. omdat Swansong een neutrale witte kleur heeft is deze kleur ook goed te combineren met erg donkere kleuren zoals RAL 7021 Zwartgrijs deze kleuren combinatie zorgt voor een stoere look in de woonkamer.

Swansong Histor of Sigma?

Swansong is een kleur uit het Histor MY Color kleurenpalet. Dit kleurpallet is speciaal door Sigma ontwikkeld on jou als consument te inspireren. Histor is dus een onderdeel van Sigma, de producten worden in dezelfde fabriek gemaakt. Ondanks dat het dus in dezelfde fabriek wordt gemaakt kunnen de producten verschillen. Houd hier dus rekening mee bij de keuze die je maakt. Zorg er altijd voor dat u met Swansong uit de zelfde kleurenwaaier schildert om kleur verschil te voorkomen.

Is Swansong Ral een RAL-kleur?

Swansong is een kleur uit het Histor MY Color kleurenpalet. Deze kleur is geen RAL-kleur maar een kleur van het Histor MY Color kleurenpalet met de kleurcode PPG1001-1. Er zijn RAL kleuren die hier erg op lijken zoals de populaire RAL 9016 een veel gebruikte RAL kleur voor binnen. zorg er dus altijd voor dat je met Swansong uit dezelfde kleurenpalet/waaier schildert om kleur verschil te voorkomen.




RAL kleuren

RAL kleuren

Overige kleuren


Verfmenger.com

Koop jouw professionele verf via Verfmenger.com. We hebben een ruim assortiment en leveren snel, waardoor je direct kunt beginnen met klussen. Bel onze klantenservice op 058-2152530, chat met ons, mail naar info@verfmenger.com of bezoek onze klantenservice pagina. Van muurverf, buitenlak, afwasbare verf, buitenbeits en grondverf tot plafondverf, renovlies behang, betonverf en glasvezelbehang. Voor alle verf- en behang kunt u terecht bij De Verfmenger. Bekijk ook onze speciale verf aanbieding overzicht, korting tot wel 65%!



Over de auteur:



Carmen Postma kleurspecialist


Carmen

Carmen is een expert in interieurdesign en heeft een grondige kennis van de nieuwste kleurtrends en de optimale inrichting van woningen. Twijfel je tussen verschillende kleurencombinaties? Carmen beschrijft in onze blog alle populaire kleurencombinaties en trends, en geeft haar visie op de mooiste kleurenschema's. Ze weet precies welke kleuren het beste passen in welke kamer en hoe je jouw interieur met kleur kunt verrijken. Carmen houdt wekelijks alle nieuwe trends en kleuren bij en is altijd up-to-date. Hierdoor kan zij haar eigentijdse en unieke visie geven in onze kleurgerelateerde blogs.

linked in
youtube
facebook

Aanmelden nieuwsbrief

Gratis verzending vanaf €50
Verf tot wel 65% goedkoper
Grootste assortiment van Nederland
Gratis advies? 058 - 2152530

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen